Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Właśnie wróciłem z Marakeszu - Jakieś pytania? |
autor komentarza: bialy_6 |
data dodania: 2008-09-24 15:03:48 |
treść: Uu, to z pewnością niemiła niespodzianka! Ja tylko piszę, że jak dla mnie to właśnie podróżowanie CTM i Supratours to nuda, a w lokalnych autobusach jest z pewnością bardziej ciekawie, są ciekawsi ludzie, z którymi można porozmawiać i kierowcy z F1 ;) Ja polecam chociaż raz przejechać się takim autobusem - jeździłem parę razy i z bagażami nie było problemów - przedmówczyni niestety miała pecha. Co do kradzieży to naprawdę czułem się pod tym względem bezpiecznie, a do Maroko mam nadzieję, że będę miał czas wrócić bo ludzie są niepowtarzalni :) Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.