Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Info |
autor komentarza: eemmii |
data dodania: 2008-10-03 12:50:10 |
treść: Ja bylamw tym roku z siostra w Peru, w zeszlym w Azji i sama wszystko organizowalam. Najgorzej zaczac, jak juz ruszysz z miejsca too... Pamietaj o szczepieniach!! Ja czerpalam info glownie z relacji innych ludzi, ktorzy tam byli. Jak dla mnie najlepsze i najpewniejsze zrodlo wiedzy. Przeczytaj wszytskie relacje i fora na stronach takich jak ta i wyjazd bedzie prawie gotowy. Polecam organizowanie samemu podrozy bez porownania z oferta biur. pozdrawiam zycze duzo niezapomnianych wyjazdow |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.