Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pytanie do Admina |
autor komentarza: biendarka |
data dodania: 2008-10-08 16:21:04 |
treść: Witam Pana Jana, chcialabym uprzejmie poinformowac, ze jeszcze nikomu nie postawilam jedynki ani dwojki :) i nie mam takiego zamiaru :) Ja stawiam tylko 4 i 5 za zdjecia ktore mi sie podobaja :) Czasem 3, a zdjecia kiepskie zaslugujace na ocene 2 i 1 POMIJAM i w ogole nie oceniam, gdyz nie kazdy jest tu zawodowym fotografem lub zdolnym amatorem :) Czesto to zwykli podroznicy nie majacy nawet dobrych aparatow fotograficznych. Podczas calej dyskusji z uzytkownikiem AMKB i ciagnacej sie przez kilka dni klotni ani razu nie ocenilam mu zadnego z jego zdjec. Nie jest to moja kategoria. Fakt, postraszylam tego Pana emailami, ze to zrobie, ale i tak nie mialam zamiaru. Chcialam tylko, aby sie ode mnie odczepil lub przestal wypisywac czepliwe komentarze pod moimi zdjeciami. Czasami komentarze bola bardziej niz sama ocena. Zreszta w moich pierwszych dniach nie wiedzialam jeszcze o co tu chodzi i jakich zdjec nie umieszczac, bo nikt mnie nie uprzedzil. AMKB od razu mnie zaatakowal. Jestem tu od 9ciu dni, a w trzecim dniu mojego "pobytu" tutaj przywital mnie oto taki komentarz: " Ludzie, czy wyście poszaleli z tymi "kwiatuszkami, muszkami, motylkami, ważkami itp"????? Przecież to jest strona GLOBTROTERÓW a nie biologów/przyrodników latających po łąkach ze szkłem powiększającym. Enough!!!! Mamy wystarczająco dużo problemów z obrazkami (do tego nieostrymi) traktorów z winogronami, żeby jeszcze przebijać się przez te "muszki". Większość z nas ma ograniczoną ilość czasu na zajrzenie na tą stronę i spodziewają się raczej znaleźć coś co inspiryje do podróży niż do wizyty w ogrodzie botanicznym... Nie, to nie chodzi o to czy jest to zdjęcie dobre czy nie! Po prostu MOIM ZDANIEM jest nie na miejscu!" Czy tak sie wita nowo przybylych, Panie Janie? Prosze sobie wyobrazic moje zdziwienie i zdenerwowanie na widok tak "serdecznego" przyjecia. I co ja mialam sobie pomyslec? I nie mozna bylo zwrocic mi grzecznie uwagi? Czy nie uwaza Pan zachowania AMKB za troche niekulturalne? Za aroganckie i agresywne? Bo ja tak. I stad sie wziela cala dyskusja. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.