Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pytanie do Admina |
autor komentarza: marianna_p |
data dodania: 2008-10-09 00:24:33 |
treść: noo.. ja akurat popieram biendarkę, sama zareagowałam zbulwersowaniem gdy przeczytałam tekst AMKB, co to za wypowiadanie sie w imieniu niby-wszystkich? widać było po ocenach, że zdjecie budzi zainteresowanie użytkowników. Jesli Pan AMKB takich zdjeć nie lubi, może je pomijac, niekoniecznie trzeba od razu zawężać pojęcie "globtroter" do osoby podróżującej boso przez świat i najlepiej żeby to były dzikie góry i wsie nie odkryte przez cywilizację. Podróżować można różnie i w różnym celu. Napewno "dział hotelarsko-zoorganizoawany" jest tu mniej mile widziany, ale biologiczno -przyrodniczy...? nie rozumiem, czemu by go tu nie miało być. Nie spodobał mi się sposób wyrażania się AMKB, więc dodałam komentarz-srzeciw pod tym zdjęciem, za co zostałam kulturalnie nazwana przez kulturalnego Starszego Pana AMKB "panienką", jak to kulturalni starsi panowie mają w zwyczaju- najlepiej kogoś obrazić, jak się nie ma argumentów. Także u mnie ten Starszy Pan ma tez żółtą kartkę. Uważam, ze nie umiał sie zachowac kulturalnie i z szacunkiem wobec innych użytkowników portalu. Swoją opinie można wyrazic w różny sposób np. tak jak on "ludzie czy wyście poszaleli...itp..." pod cudzym zdjęciem, albo np. otworzyć wątek na forum ze swoją OGÓLNĄ opinią pod dyskusję innych użytkowników, bez żadnych osobistych przytyczek do nikogo. AMKB wg mnie ma braki z kultury pomimo swojego ponoć poważnego wieku i nie go usprawiedliwia go metryka, ani podróże jakie odbył... osobiście wolę tzw. "towarzystwo wzajemnej adoracji" czyli wg mnie grupę wzajemnego wsparcia i wymiany różnych informacji niż "grupę wzajemnej agresji". |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.