Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Pytanie do Admina
autor komentarza: biendarka
data dodania: 2008-10-09 13:33:36
treść:
Drogi Marsie_2000,
Ja staralam sie nie "prac brudow" na forum publicznym, ktore zaczelo sie pod moimi zdjeciami, dlatego tez 2 z moich odpowiedzi zostaly wyslane na osobisty adres email AMKB. Nie potrzebowalam rozglosu i sie o niego nie prosilam, dlatego tez spodziewalam sie odpowiedzi w emailu od AMKB, ktory zamiast tego zacytowal moje emaile w dalszej dyskusji... co wywolalo jeszcze wieksza burze. Przylaczylam sie z nadzieja, ze poznam interesujacych ludzi, a nie po to, by sie tu awanturowac. Nie traktuje tego jak konkurs, jak wyzej napisal AMKB. Chce tylko podziwiac fotki i pomyslowosc w ich robieniu innych uzytkownikow, z nadzieja, ze czegos mnie naucza. Chcialabym, aby moje zdjecia byly oceniane obiektywnie, a nie przez zlosliwosc, bo wtedy nigdy nie bede wiedziala, czy sa dobre czy nie. Spor, ktory tu mial miejsce w ostatnim tygodniu na pewno nas wszystkich czegos nauczy i kazdy wyciagnie tu jakies wnioski. Proponuje jednak ADMINowi wykasowac wszystkie nieladne komentarze, gdzie to miala miejsce dyskusja miedzy mna, Tintinem a AMKB - pod moimi zdjeciami, aby nie odstraszac nowych uzytkownikow, oraz aby kazdy z nas mial nowy start. Biedny ADMIN znowu bedzie mial troche roboty ;)) Bez przerwy zmuszamy ADMINa do czytania jakichs "bzdur" ;) Pewnie trzyma sie teraz za glowe :)) i wzdycha i wzdycha "co poczac z takimi ludzmi" hahaha
AMKB, przeprosiny przyjete, ja rowniez przepraszam i mam nadzieje, ze zlosliwe komentarze nie beda mialy juz u nikogo miejsca.
Zauwazylam, ze tolerancja wobec innych (czy tez ignorowanie co niektorych zanizajacych oceny) przychodzi tu z czasem i gdybym byla tu juz z rok na pewno zignorowalabym atak AMKB... Jednak z "nowymi" tutaj bywa roznie, wiec nalezy pamietac o tym, by nikogo nie atakowac na sam poczatek, a wszystkie niskie oceny grzecznie wyjasnic. W ten sposob nowa osoba bedzie wiedziala jakie mniej wiecej zdjecia sa bardziej pożadane.
Jesli wszyscy mamy zyc teraz w zgodzie mysle, ze "apel" AMKB powinien zostac usuniety z forum, by nikt nie uznal go za aktualny, gdyz sprawa moze zostac ponownie rozgrzebana przez jakas nowa osobe.
Osobiscie jestem juz zmeczona cala ta dyskusja i chcialabym, aby ona sie zakonczyla definitywnie, oraz aby nikt juz nic wiecej nie dodawal. Stracilam o wiele za duzo mojego cennego czasu na tego typu dyskusje, pozdrawiam wszystkich, Dorota :)
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl