Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ankiet |
autor komentarza: frugo |
data dodania: 2008-10-11 13:18:21 |
treść: Witajcie! Kończę studia na kierunku turystyka i rekreacja, więc w tym roku przypadł mi zaszczyt pisania pracy magisterskiej. Temat brzmi : "Kolej Transsyberyjska jako atrakcja turystyczna". Poza tym, że sam musiałem się przejechać legendarną koleją, musiałem ankietować podróżnych to jeszcze chciałbym Was prosić o jej wypełnienie. Jestem pewien, że wielu z Was jechało tą koleją. I właśnie te osoby proszę o wejście na stronę: http://www.ankietka.pl/survey/show/id/16543/kolej-transsyberyjska-jako-atrakcja-turystyczna.html Proszę, pomóżcie! To tylko 15 minut! A przyczynicie się do rozwoju polskiej nauki |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.