Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Jak sie tam dostac? |
autor komentarza: fircyk |
data dodania: 2008-10-13 17:42:51 |
treść: hej chce odwiedzic kolezanke w buenos aires jakos tak w maju (wiem wiem ze tam jest zima ale szybciej nie bede mial kasy, poza tym musze chociaz pierwszy semest na kierunku zrobic)problem w tym ze juz teraz bilet kosztuje najmniej 2800. znacie jakis tanszy sposob zeby sie tam dostac, slyszalem ze tansze loty sa do brazyli, problem w tym ze nie wiem ile by mnie kosztowala przeprawa do urugwaju(bo portugalskiego wogole nie czaje i chyba bym musial jakis autobusem sie wydostac, albo wezme wodke!ona jest jak esperanto:). nie no ale powaznie jak byscie mogli podzielic sie swoimi pomyslami/doswiadczeniami dotyczacymi podrozy w tamta strone to bym byl bardzo wdzieczny.a no i bardziej sie opyla kupic w 2 strony nie?(ech, tonacy brzytwy sie chwyta)pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.