Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dodałbym tytuł: |
autor komentarza: AMKB |
data dodania: 2008-10-13 18:05:22 |
treść: Do żadnej ZORGANIZOWANEJ religii akurat mnie nie przekonasz. Wiara indywidualnych ludzi to zupełnie co innego, natomiast ilość zła, która została wyrządzona innym ludziom przez wyznawców zorganizowanej religii niestety mnie do niej zniechęciła, ale nie zamierzam o to walczyć. Brudu, a zwłaszcza biedy również widziałem wystarczająco dużo wszędzie nie tylko w Indiach, czy Ameryce i Afryce. Prawda, może nie włóczyłem się dosłownie tak jak wielu z Was (Moje "włóczęgi" to były nie dalej niż w przepiękne Tatry - ale wtedy były czasy innej "religii") i tego trochę wam zazdroszczę, ale jeżdżąc samochodem po świecie (tak wyglądają moje "włóczęgi") wystarczająco dużo widzę też i jeżeli akurat piszesz o tym "pięknym świecie" zbudowanym np. przez Mayów to mam trochę wątpliwości (Obejrzyj np. Apocalypto). Do muchacha1: Nie obrażaj mojego przepięknego kraju w którym żyję i pełnego wspaniałych ludzi. Przez lata był i mam nadzieję jeszcze będzie nadzieją "naszej cywilizacji". To w dużym stopniu dzięki niemu żyjesz względnie dobrze w wolnym kraju. Możesz krytykować działalność jego rządu czy niektórych osób ale sformułowanie "Imperium zła" ukradłaś z ust wspaniałego człowieka, który dużo lepiej wiedział kiedy takie sformułowanie należy użyć i do kogo. Raz jeszcze o zdjęciu: Przedstawia ono kąpiącą się w Gangesie świętą krowę i odwróconego tyłkiem faceta w brudnych gaciach tuż obok. To jest po prostu komiczne (dla mnie). |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.