Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: O czym tutaj jest mowa? |
autor komentarza: northkris |
data dodania: 2008-11-23 15:00:13 |
treść: Chciałbym jeszcze cos dodać. Bardzo często oglądam Wasze zdjęcia, czytam artykuły, które zamieszczacie. Jedne mi się podobają inne mniej, a reszta wogole. Nie oceniam Was, bo kieruje się własnymi kryteriami i gustami. Jeśli mi się zdarzy dodać ocenę lub komentarz to dlatego, że coś mnie szczególnie poruszyło ale nie roszczę sobie prawa by mówić, że coś jest dobre czy złe. We własnej subiektywnej ocenie jestem absolutnie nieobiektywny, nie kreuje się też na eksperta od zdjęć czy sposobu pisania. Moje zdjęcia, które zamieszczam, również się jedny podobają a innym nie. Tylko co z tego? Jeśli kogoś to interesuje to dobrze, może znajdzie inspiracje by pojechać w miejsce które ja odwiedzałem, może znajdzie jakieś ciekawe informacje, które mu się przydadzą, a jeśli nie- to niech obejrzy, przeczyta i zapomni. Znajdzie to samo u innego autora w innej formie, która do niego dotrze. Mi się idea Globtrotera podoba i wiele miłych chwil spędziłem oglądając Wasze wspomnienia, tu też szukam informacji i nowych miejsc do odwiedzenia. Na szczęście Wy tam byliście przede mną i też się tym dzielicie. Za to dziękuję. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.