Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: O czym tutaj jest mowa? |
autor komentarza: northkris |
data dodania: 2008-11-23 19:28:10 |
treść: Drogi(a) AMKB. Właśnie o to chodzi. Różnimy się tym czego chcemy od tego portalu. Nie muszę oceniać czy mi się podobają moje zdjęcia czy nie przez pryzmat czyjejś oceny tego zdjęcia. Ważne jest czy mi się podobają. A i nie o to chodzi w tym portalu w mojej opinii czy moje zdjęcia są dobre czy nie, ale o to by móc znaleść kogoś kto dzieli moje pasje. Każdy z nas kiedyś pierwszy raz jechał w podróż, pierwszy raz robił zdjęcie. Czy pamiętacie jak to wtedy wyglądało? Czy to zdjęcie było pięknie wykadrowane i doświetlone? Czy podróż nie prganizowało jakieś biuro podróży a nie my? Jeśli macie już za sobą pierwsze kroki, to dajcie innym przykład. Może gdy Wy sami będziecie zamieszczać dobre zdjęcia, ktoś zapragnie robić to tak jak Wy. A maluczcy, którzy chcą załatwiać swoje sprawy, niech to robią. Można być ponad to.A z tego co się zorientowałem to nie ma możliwości wrzucenia 1000 zdjęć. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.