Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: O czym tutaj jest mowa? |
autor komentarza: northkris |
data dodania: 2008-11-23 21:57:14 |
treść: Ten argument rozumiem:-) Tylko po co mam szukać tego jednego zdjęcia? A nawet jeśli bym szukał ( co kiedyś miało miejsce), to mogę znaleść selekcjonując krajami. Dla mnie problemem było, ze nie mogę zapisywać autorów jakich lubię i których zdjęcia lubię oglądać i , że nie mogę szukać w wyszukiwarce kierując się tym kryterium. Zdjęcia mają dla mnie bardzo dużą wartość, nie tylko sentymentalną i uczę się jak robić lepsze. Pamiętam paru autorów których zdjęcia mi się podobały bardzo. Z paroma osobami korespondowałem i dostałem cenne wskazówki. Po prostu czyjaś ocena nie jest dla mnie wykładnikiem tego czy coś mi się podoba czy nie. I w tym rozumieniu dyskusja o klonach i ocenach w mojej opinii jest jałowa. Jeśli chodzi o odzielenie ziarna od plew (choć nie wyobrażam sobie kryterium), to zgadzam się z Tobą. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.