Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: O czym tutaj jest mowa? |
autor komentarza: northkris |
data dodania: 2008-11-24 11:05:42 |
treść: Coś sobie przypomniałem. Póltora roku temu Globtroter jednorazowo zmodyfikował troche zasady. Otórz zamiast przyznawać nagrody w rankingu dla najaktywniejszych, dodał taką samą pulę nagród za głoszone treści. Nieskromnie dodam, że pamiętam, bo byłem jednym z wyróżnionych. To znaczy, że są tutaj, mówię o twórcach portalu, ludzie dla których, to co wkładamy ma jakieś znaczenie. Jeśli miałbym szukać wykładnika to na pewno byłaby nim taka ocena, a nie ilość kliknięć w klawiaturę. Rozumiem argument o przesiewie zdjęć. Artykuły pojawiają się na portalu po weryfikacji i akceptacji administratora. Ale jak przejrzeć ileś tam tysięcy zdjęć dziennie??? To niemożliwe. To jest portal publiczny i każdy, bez względu na cel, którym się kieruje, może tu zrobić co zechce. Taki jest internet. Więc o co walczyć? Portal jest dla ludzi z pasją i Ci dla których jest to pasja, moim zdaniem i tak będą się tym zajmować bez względu na ilość wkładanych przez kogoś zdjęć, zakładanych kont i rankingów. A tutaj możemy tą pasją zarażać i pomagać sobie nawzajem. Ja będę się starał nadal to robić, bez względu na to czy znajdziecie moje zdjęcia czy wspomnienia czy nie. A reszta to sztuka dla sztuki. Możesz zmienić wygląd portalu, jego zasady, ale nie zmienisz ludzi. jak ktoś będzie chciał i tak znajdzie sposób by zrobić coś po swojemu i swoje ambicje zaspokoić. Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.