Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: styczeń w Indiach - 2tyg. |
autor komentarza: Lis |
data dodania: 2008-11-26 10:23:42 |
treść: Witam, planuję wybrać się z żoną w styczniu (po 11.01) do Indii, konkretniej do Goe. Planujemy pozostać do 25 stycznia. Mam prośbę o podanie miejsc, które "trzeba" zobaczyć. Chciałbym pierwsze dni spędzić na plażach na wylegiwaniu się i kąpielach wodnych, następnie zwiedzanie okolic skuterem (wiem że muszę posiadać międzynarodowe prawo jazdy) a następnie wybrać się gdzieś dalej. i tu moje pytania: - pierwsze to podróż: polecimy z Wawy do Delhi i co dalej? jak dostać się do Goa?? - co warto zobaczyć w okolicach Goa? - gdzie dalej warto się zapuścić? nie chcemy latać z wywieszonym jęzorem po Indiach a chcielibyśmy się nimi zachłysnąć. - ostatnie pytanie to: jaki przewodnik polecacie i skąd dobre mapy? pytanie kieruję przede wszystkim to "bywalców" w Indiach. Proszę o wszelkie uwagi i propozycje tras. prawdopodobnie będziemy spali na miejscu w Goa - aktualnie trwa dogrywanie spraw. pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.