Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia - co robic? |
autor komentarza: daaniello |
data dodania: 2008-11-27 20:44:16 |
treść: antyrządowe demostracje to nie jest zaden stan wojenny... myślisz ze jedno z najważniejszych lotnisk na świecie będzie zamknięte do lutego...(tak masz bilet prawda?) pamiętam rządowe demonstracje sprzed kilku miesięcy(początek wakacji bodajże) w polskiej prasie troszkę to wyolbrzymili, to zwykle demonstracje podobne do tych na wiejskiej wg mnie nie ma co się bać i zmieniać planów co do kambodzy, przejechałem ten kraj dookoła na krosach rok temu i była to najwspanialsza przygoda w moim życiu, polecam odwiedzenie tego kraju każdemu, jest bardziej egzotyczny od Tajlandii lecz nie mniej komercyjny wszystkie kraje Azji pd-wsch łączy jedno, raz tam pojedziesz będziesz chcial wrócić co do Wietnamu, ze wszystkich krajów Azji pd wsch ten kraj najmniej mi przypadł do gustu (czyt. był najmniej rewelacyjny) wg mnie objazdówka tajl +kamb w dwa tygodnie nei jest ciekawą opcją gdyż po zobaczeniu wszystkich mega atrakcji nie bedzie czasu spokojnie cieszyć sie ich kulturą a miejsca nei turystyczne bardziej zapadają w pamięci pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.