Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: styczeń w Indiach - 2tyg. |
autor komentarza: Lis |
data dodania: 2008-11-27 23:23:01 |
treść: Tyku dzięki za informację, spytałem co est ciekawego w Panjim - przekonałaś mnie. Nie mamy zamiaru wygrzewać dupska na plaży, nie wytrzymamy w jednym miejscu zbyt długo ;] poza tym chcielibyśmy zobaczyć jak tam ludzie żyją, nie tylko z turystów. Informacja iż polecasz lokalne autobusy mnie wystarczy, wiele o nich czytałem i mam pewne obawy. Ale gdzieś przeczytałem że będąc w Indiach trzeba choć raz przeżyć ostrej jazdy rajdowców lokalnych A Rajastahn polecasz, pchać się?:) W Bombau (jeśli tam wylądujemy) zwiedzać będziemy (podczas transportowania się) z rikszy. Zawsze o tym marzyłem by spróbować i wykonać kilka zdjęć ;] Dzięki tyku za tak wiele informacji. Zastanawiają mnie jeszcze szczepienia akie powinniśmy wziąć oraz leki (wiem że to temat przewijający się niezmiernie na forum) - ciekawe ile to kosztuje no i czy zdarzymy. W końcu połowę Grudnia wypadnie. a mam jeszcze pytanie, by podróżować na miejscu ichnimi lotami to trzeba rezerwować wcześnie czy na miejscu jak przylecimy uda nam się załatwić od ręki? Chyba nie ryzykować co?? od razu zamówić przez neta, jak uważacie?? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.