Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Nie jestem mrówką turystyczną!!!!!!!!!! |
autor komentarza: colcolcol |
data dodania: 2008-12-07 17:03:58 |
treść: Jeżeli organizuje sobie wycieczke sam, płacę za nią i nie trzymam się łapy przewodnika to jestem podróżnikiem, nawet kiedy jadę rowerem do Koluszek. Ale jeżeli jadę gdzięś na zlecenie (sponsoring och soorki) firmy "X" robię zdjęcia (nawet mając z tego frajdę) to jestem biznesmenem, nie ma w tym nic złego ale odkrywać Amerykę z komórką i GPS w łapie oraz złotą kartą w kieszeni i z tego powodu się wywyższać? i nazywać mnie "mrówka turystyczną"? no nie sorki, dzieciaki miały ze starego (ze mnie) ubaw po pachy, musiałem się wyżalić.... :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.