Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Jakie buty w góry? |
autor komentarza: Hrihorij |
data dodania: 2008-12-17 12:24:44 |
treść: prison: (nie zakładajcie nowych , nie sprawdzonych butów ) Tak głosi teoria! W praktyce bywa różnie i ma się co trzymać teorii. W ubiegłym roku kupiłem buty Chiruca Dynamic. To był piątek po południu. Wrzuciłem je w plecak i pojechałem w Tatry. W sobotę polazłem w nich z Kuźnic do Murowańca, potem Krzyżne, Granaty, Kozi Wierch i nocka w Piątce. Przy okazji miałem ciężki plecak bo spakowałem w jeden siebie i żonę. Wieczorem nie miałem Żadnych otarć, odcisków i tym podobnych zjawisk. To było tzw. rozpoznanie bojem. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.