Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zwiazek ... kobieta Polka Mezczyzna Hindus !!! |
autor komentarza: monikadm |
data dodania: 2008-12-21 00:01:56 |
treść: czesc mam na imie monika i tez jestem zwiazana z Hindusem z Nepalu od 13 mies.a mieszkamy ze soba od 9 mies.Ogolnie jest nam ze soba dobrze,mysle ze zrobilby dla mnie wszystko,gotuje ,pierze,sprzata.klocimy sie o drobnostki ale dosyc czesto;np.nie lubie kiedy ciagle powtarza ze mnie kocha,ze jestem piekna i ze chce zebym byla najlepsza-co jest coraz bardziej irytujace.Nazywa mnie zona od prawie poczatku naszej znajomosci(nie jestesmy) a jak sie sprzeciwie to sie obraza.Bardzo czesto mowi ze powinnismy sie pobrac,ale ja nie chce bo wciaz nie jestem pewna.moja matka i paru innych znajomych go nie akceptuje,ciagle mnie ostrzegaja ze bede zalowac,ze jest ze mna tylko dla paszportu,denerwuje mnie ze ludzie patrza na nas jak z marsa(chodzi o jego wyglad) i to wszystko powoduje u mnie sprzeczne mysli .z rodzina jest bardzo blisko,nawet znajomi sa bracmi i siostrami,wszystkich traktuje z wielkim szacunkiem i rzadko sie skarzy.zmam innych nepalijczykow i musze powiedziec ze wszyscy sa w porzadku i nie moge powiedziec zlego slowa o nich.ludzie nie znaja tego kraju,ludzi i kultury ktora jest dla mnie ciagle dziwna i watpie ze kiedykolwiek zaakceptuje ich wiare gdyz jestem bardzo religijna,moze w dalekiej przyszlosci......Nie mysle narazie o niczym powaznym bo sama nie wiem czy znam jego i jego zwyczaje na tyle i czy jestem wystarczajaca silna.........bo czasem tesknie za polskimi tradycjami i polskimi rozmowami,za wszystkim co polskie.......i czasem ma watpliwosci...... Chyba sie za troche rozpisalam ,ale musialam,bo nie mialam sie komu zwierzyc-wszyscy na nie : ( |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.