Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: trekking w Andach |
autor komentarza: ulenulen |
data dodania: 2009-01-04 10:08:47 |
treść: dziękuję za odpowiedź. A zdjęcia zapierają dech w piersiach! wpaniałe! Interesuje mnie możliwość indywidualnego trekkingu, bez konieczności wynajmowania tragarzy i mułów. Nie wiem tylko czy jest to możliwe. Czy są po drodze jakieś miejsca gdzie można spać i jeść? Czy w rachubę wchodzi tylko własny namiot i prowiant. Niestety raczej nie uda mi się wyjechać w terminie o którym mówisz, dlatego chciałabym się dowiedzieć jakie inne miesiące są najlepsze ze względu na pogodę, temperaturę, widoczność, etc. będę bardzo wdzięczna za dodatkowe info. pozdr. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.