Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: lokalne specjały garmażeryjne |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-01-15 09:37:47 |
treść: Biltong w Namibii - suszone mięso - rewelka, soljanka na Ukraine, crispy chicken w Christchurch (NZ), cyprus meze u podnóża Trodos - niby nic specjalnego, ale tam smakowalo, ostrygi w Walvis Bay (sote, pod serem...ech), algi w sosie curry (Indonezja) ochydztwo, .... a tak na prawdę to przecież klimat miejsca powoduje, że ta sama potrawa smakuje zupełnie inaczej |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.