Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: podroz do USA 2006 poszukuje chetnych |
autor komentarza: tomek4689 |
data dodania: 2005-12-15 15:35:56 |
treść: hej Szczerze mowiac trudno znalezc kogos na taka podroz. W tej chwili prawdopodobnie mam jedna osobe - Anie. Dopiero co sie ze mna skontakowala wiec jeszcze za wczesnie na konkrety. Ania jednak moze jechac tylko w czasie wakacji czyli tak od poczatku lipca do polowy wrzesnia. Powiedz jak Tobie najlepiej by pasowalo. Jezeli tez bys chciala tylko w okresie wakacji to byc moze lepiej ograniczyc trase do zachodu (ktory i tak mnie najbardziej interesuje). Na pzyklad: LA, Phoenix, Carlsbad, Santa Fe, Colorado, Wielki Kanion, Parki w Utah, Las Vegas i San Francisco. Co Ty na to? Moze nawet troche dalej na polnoc (Yellowstone)? Wlasnym samochodem lub wypozyczonym, noclegi na kempingach albo na dziko, kuchnia polowa / tanie restauracje itd. Aby wyszlo jak najtaniej. Liczac 3 osoby i 2,5 miesiaca podrozy calkowity koszt z przlotem wychodzi okolo 10tys - 12tys. To jednak tylko grube szacunki. Moze wyjsc sporo mniej, wszystko zalezy od nas i od... kursu dolara :-) Wizy jeszcze nie mam. Najpierw chce znalezc chetnych na podroz. Jak sie uda to czeka nas wizyta w konsulacie w wawie lub krakowie. Jak zapewne wiesz roznie to z wizami bywa ale generalnie studenci nie maja wiekszych problemow. Jezeli masz jakies pytania to pisz... Jak bedziesz miala czas odwiedz te strony, duzo fajnych informacji www.roadsideamerica.com www.travelerspoint.com www.roadtripamerica.com pozdrawiam Tomek Ps. Probowalem wyslac Ci maila ale dostaje zwrot... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.