Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Paszport - ile najwiecej krajow zjechaliscie za jednym razem? |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-01-28 15:02:34 |
treść: jedynie 23 strony. powinno byc OK, ale jak ostatnio bylam w Egipcie to przy wyjezdzie wbili mi pieczatke zamiast na ta sama strone to na nowa przez pomylke. czy uwarzacie ze 23 strony to bedzie lekko ryzykowne na taka wyprawe, bo co jak mi sie znowu trafi taki ciemniak co wbije mi pieczatke na osobna strone przy wyjezdzie. czy moze mi ktos powiedziec z doswiadczenia czy byliscie w podobnej sytuacji ze mieliscie kartek w paszporcie na styk? i czy moze ktos zna dobra strone gdzie mozna znalezc informacje ile dokladnie wiza na dany kraj zajmuje stron w paszporcie (bo czasami sa dwie strony). wiem ze troche glupi watek ale nie mam jak w tym momencie wyrobic paszportu nowego a musze sie juz powoli zaczac o wizy starac te co trzeba jeszcze przed wyjazdem zalatwic wiec lipa. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.