Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kryzys finansowy a turystyka co myślicie??? |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-02-06 23:00:39 |
treść: ja jak bylam bez pracy poltora m-ca to wiecej papierkow chyba w zyciu nie wypelnilam niz te o zasilek (60 funtow tygodniowo) a i tak na koniec go nie dostalam... placenie podatkow przez tyle lat poszlo w las... a smiac mi sie chce z tej abolicji podatkowej w polsce... fiskus aby na to czeka zeby takich jak ja dopasc... stad powrot do Polski odpada - wiec nie ma sie co martwic... nikt taki glupi nie jest... rozlicz sie za 2003-7 a potem co???? chyba bym zbankrutowala jakby mi zaczeli odsetki naliczac za 2008... nie stac mnie... wole wydac ta kase na podrozowanie... wiec w tym roku przymusowa emigracja do afryki, hahaha |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.