Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Fotografie zwierząt w galerii |
autor komentarza: AMKB |
data dodania: 2009-02-14 06:59:28 |
treść: Cześć Swift - generalnie zgadzam się z Tobą - powiem szczerze, źe od kiedy widziałem dzikie zwierzęta w Afryce juź nie mogę ich oglądać w Zoo. Od pierwszego wyjazdu do Afryki nigdy nie zajrzałem do ogrodu zoologicznego. Zwierzęta (nie mówię tu o ptakach, czy drobnej zwierzynie - tylko o tych duźych - antylopach, słoniach, źyrafach czy lwach) są tak inne na wolności, że po prostu przykrym jest oglądanie ich za kratami. Rozumiem jednak konieczność utrzymywania Zoo jak równieź i to, że nie wszystkich stać lub mają ochotę oglądać je na wolności! :-)). Gratuluję strony - efektowna, ale nie umiem jej chyba właściwie ocenić bo po prostu nie jestem birdwatcherem. Przy okazji mam pytanie - mam kilka fajnych zdjęć ptaków z nad rzeki Niger w Mali. Podjąłbyś się ich nazwania?? Pozdr. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.