Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Roberto- kij w mrowisko
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2009-02-14 18:09:31
treść:
tak wogole to nie byloby spawy gdyby ludzie potrafili sie dzielic nie tylko fotkami czy ocenami ale takze swoimi przemysleniami na ten temat, czyli - jak wrzucasz fotke, to ja opisz... wrzutki w stylu Tatry1, Tatry2, Tatry3 to mi tyle mowia co i nic... tak samo guzik sie dowiem o tym jak inni spostrzegaja cos co ja oceniam na 4-5 oceniajac to na 1-2 i nie zostawiajac komentarza...

Oceny moim zdaniem, i nadal sie bede przy tym upierala, sa nonsensem, bo dopiero prowokacja zmusza co poniektorych do dyskusji. wiekszosc nadal ma tendencje do ocenienia bez slowa komentarza... o ile bardziej wartosciowe byloby odejscie od oceniania a wypowiadanie sie dopiero wtedy kiedy tematyka fotki nas zainteresuje..

Tym samym Roberto moglby zakumplowac sie z innymi rowerzystami ktorzy w zamian komentowaliby na jego fotkach... a swift moglby ciagnac calonocne dyskusje o ptakach z innym ptakologiem...

A dla ciebie Daniello rada - nie wtracaj sie w dyskusje poki nie przeczytasz dokladnie w czym lezy problem. "ktos wam jedynke wrzuca a wy sie obrazacie" - idz n a Kozia fotke, poczytaj o czym byla mowa a dopiero potem przyjdz i sie z nami podziel tym co myslisz o calej sprawie. Tym bardziej ze w swojej kolekcji tez masz sporo jakze nieglobtroterskich zdaniem Roberto fotek zoologicznych. Ale jesli nadal myslisz ze my sie tu o oceny klocimy to proponuje znalezc kogos innego do dyskusji o dorastaniu bo tutaj raczej nie bedzie z kim o tym gadac ;)

Poza tym nie wiem skad ci przyszlo do glowy to ze zdjecia dodajemy dla dobrego komentarza - chodzi o dyskusje... a ciekawa jestem dlaczego ty tyle fotek dodales? chciales sie podzielic rzecz jasna, i co dalej? wrzucic i zapomniec? ktos cie oceni bez slowa i co potem z tego masz? pochwalic sie ze gdzies byles? nie rozumiem wogole twojego wpisu w ta dyskusje... nie dosc ze zupelnie nie tyczy sie tematuto jeszcze rozgrzebales znowu temat oceniania i komentowania... chcesz sie pomadrzyc to wpisz swoje argumenty za swoim stanowiskiem ktorego jasno nie sprecyzowales, ale zanim to zrobisz to prosze odpowiedz na powyzsze - po jakie licho Ty wrzucasz tu fotki i czego Ty po tym oczekujesz. no bo nas juz zaklasyfikowales do tych co za ocenami i dobra nota leca... wiec ciekawa jestem twojego stanowiska...

I qurna znowu musialam sie wqrzyc i esej wyszedl...
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl