Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Roberto- kij w mrowisko |
autor komentarza: ski |
data dodania: 2009-02-15 16:49:22 |
treść: Oj Roberto, jestes chyba jedynym na tym forum, ktory potraktowal powaznie sugestie, ze jestes sprzedawca rowerow. Kompletnie nie znasz sie na zartach! Zapytales sie Marianny dlaczego nie zamieszcza zdjec samolotow, skoro lata samolotami. Pewnie z tego samego powodu dla ktorego ani ja ani nikt inny nie zamieszcza tutaj zdjec samolotow. My nie latamy samolotami po to tylko zeby latac, ale z koniecznosci. Samolot to tylko srodek transportu, podobnie jak rower. Jesli kogos interesuja wysokie gory, pustynie lub lasy tropikalne to nie ma innej mozliwosci dotarcia tam niz samolotem. Bardzo mnie zdziwilo to, co ponizej napisales: cytat: "Jak juz napisałem w komentażu pod zdjęciem, rower jest na zdjęciu bo na nim podróżuję. Gdybym podróżował koniem to wowczas stadnina byłyby na zdjęciu a gdybym podróżował słoniem ... to wówczas nic by nie było widać bo wszystko by się zaSŁOŃiło." Twoje zdjecia wprawdzie nie sa zaSLONione, ale sa zaROWERowane, zaŻONAione i zaDZIECione. Jezeli robisz zdjecie swojej zonie, to napisz, ze to jest żona, a nie Nadbuzanski Park Krajobrazowy. Twoj sposob zwiedzania jest nieporownanie lepszy niz wycieczka autobusowa z pilotem, na pewno jestes blizej natury i zobaczysz zeczy ktorych wielu nie zobaczy, ale z twoich wypowiedzi wynika, ze uwazasz, ze tylko twoj sposob podrozowania jest jedynym do przyjecia. Kazdego przeciez interesuje cos innego. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.