Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: CHAT - wpisujcie sie |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-02-20 20:47:07 |
treść: nie rozumie za bardzo czego grizzly tak zaciecie szuka miejsca do pogadania o podrozach???? niech idzie do watku gdzie ludzie o takowych dyskutuja i po ptokach... Grizzly, to samo z chatem bedzie - jedni beda o d... Marynie gadac a inni o czyms innym... naucz sie z tym zyc... wszedzie tak jest... Ja jak mam ochote poudzielac sie na tematy ktore znam to ide do odpowiednich watkow... jak mam pytanie to zamieszczam nowy watek... chcesz pogadac o podrozach to rozpocznij taki watek i rozpocznij dyskusje... czy tego tez nie potrafisz i aby czekasz zeby skopiwac czyjes? chetnie pogadamy z toba o podrozach - tylko wez i cos zrob a nie aby gadasz duzo, i to w wiekszosci cytatami.... zal |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.