Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: nad Bajkalem |
autor komentarza: mlabieniec |
data dodania: 2009-02-20 22:39:37 |
treść: Zapomnialam dodac kilka slow nt Ośrodka Kultury Polskiej "Nadzieja" w Ulan-Ude. Ten osrodek rzeczywiscie istnieje z tym, ze w innym miejscu niz to podaje przewodnik. Tak sie zlozylo, ze ja poznalam szefowa tego osrodka, ktora jest Polka i jej meza Buriata. To przemili ludzie. Wazna informacja jest taka: adres w przewodniku jest nie-aktualny ale telefony sa OK. Mozna do nich zadzwonic, pomoga zakwaterowac lub nawet zorganizuja zwiedzanie. Nie wiem czy mozna przenocowac u nich, obawiam, sie ze juz nie ale nie daje glowy. Ja osobiscie nocowalam w hotelu Barguzin. Bardzo bezpieczne miejsce i nie takie drogie. No i daja zameldowanie. Im wyzej sie mieszka tym jest taniej. Ale uwaga, ceny teraz mocno rosna a tym bardziej tam :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.