Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: zdjęcia |
autor komentarza: _Marek_ |
data dodania: 2009-02-21 15:52:32 |
treść: Witam. Dla mnie z ocenianiem to jest tak - uwielbiam dobre zdjęcia podróżnicze (i dobre zdjęcia w ogóle), stąd wpadam tu często żeby pogrążyć się w tym naszym świecie, tak często odległym jednak od ugruntowanych codziennością wyobrażeń. Nie oceniam jednak systemowo i metodycznie tylko spontanicznie. To wychodzi samo z siebie - po prostu te dobre zdjęcia wzbudzają emocje. A konsekwencją tej emocji jest potrzeba wystawienia oceny czy skomentowania zdjęcia. Z tego też powodu na ogół oceniam zdjęcia, które mi się podobają, które były w stanie tę emocję wzbudzić. Trochę mnie więc dziwi uskuteczniane tutaj przez niektórych ocenianie zdjęć z góry na dół, jak leci. Z drugiej strony różni ludzie mają różne potrzeby i podejścia do pewnych spraw i wydaje mi się, że jeśli tylko z ich działania nie przebija wyraźna intencja czynienia niesprawiedliwości, to należy to zaakceptować. I nie przejmować się specjalnie. W końcu każdy ocenia subiektywnie. Natomiast piszę tutaj głównie po to żeby odwieść Cię od pomysłu rezygnacji z wrzucania tu zdjęć, bo wedle mojej, subiektywnej opinii, te akurat się wyróżniają i niejedno u mnie rzeczoną emocję wzbudziło :) Sorry, że trochę chaotycznie, ale tak to jest jak się chce o wszystkim naraz pisać i to jeszcze żeby się za dużo nie napisać ;) Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.