Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Syberia - Jakucja |
autor komentarza: SuShe |
data dodania: 2009-02-23 07:09:21 |
treść: Heh, tak trochę mi z nieba spadliście, hehe ;). Nie wiem, czy mogłabym z Wami wracać, bo trochę terminy gonią, musielibyśmy szczegóły obgadać, planowałam pociąg Nowosybirsk - Berlin, jedzie taki raz w tygodniu. A ile taka podróż trwa? I przez co, przez Białoruś? Nie mam wizy tranzytowej jeszcze... A jaki ja mam tutaj majdan po dwóch latach, duże macie bagażniki, hihi? ;) Co do zaproszeń to ja sama mam z tym problemy i nie jestem nijak związana z polonią, w polonii zresztą też pracuje dzewczyna z Polski, ale ona na bank w maju wyjeżdża. Czego im brakuje... hmm. Może podpytam, chociaż będzie na pewno rozdźwięk między opinią nauczycielki (podręczniki, hihi) a panią prezes. No, Pani Marina to kobieta wulkan, energii na kilka wcieleń. Jeśli ktoś jest w stanie zorganizować zaproszenia, to tylko ona, ale wiem, że nie jest teraz z tym lekko, OWIR ciągle jakieś nowe komplikacje prawne wprowadza... No ale... przecież co za problem w Polsce kupić voucher i zrobić sobie wizę turystyczną? Nie kosztuje to aż tak wiele, a prosta sprawa. Może pogadaj z Arturem - stronka www.wadi.pl. Solidny chłopak i ceny konkurencyjne bardzo, bardzo. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.