Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: RATUNKU !!! |
autor komentarza: emski |
data dodania: 2009-02-24 21:18:27 |
treść: Inbox X Reply to all Forward Reply by chat Filter messages like this Add to Contacts list Delete this message Report phishing Report not phishing Show original Show in fixed width font Show in variable width font Message text garbled? Why is this spam/non-spam? turbo_300_1997 to me show details 14:04 (12 minutes ago) Reply Cześć , nie znamy się. Piszę pierwszy raz i mam nadzieje że ostatni. Zawracasz głowę mojej dziewczynie na globtroterze, . Moja prośba jest taka by się to skończyło. turbo 300 1997 dostalem przd chwila taki e-mail a poniewaz tlumocze tutaj wszystkie dziewczyny to moze sie ktora przyzna od kogo w morde mam dostac :-)) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.