Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [Bieszczady] baza noclegowa |
autor komentarza: ankh82 |
data dodania: 2009-03-07 14:04:37 |
treść: nie uwazam, ze szlaki sa slabo oznakowane, ja przynajmniej nie mialam wiekszych problemow. trasy piekne. Wiecej problemow przysporzyl mi beskid niski, tam sa oznaczenia szlakow raz na kilometr i bardzo latwo sie zgubic. Po bieszczadach lazilam z mapa, a nawet czasem i bez i ani razu sie nie zgubilam, wiec GPS mozna sobie odpuscic, no chyba, ze gdzies tam przy Wołosatym chcesz sie pałetac, bo tam moze byc problem. Co do dziczy, no dzicza totalna bym tego nie nazwala- moze juz sie przywyczaiłam- bo czesto tam jezdze i ludzi z sezonu na sezon jest coraz wiecej, ale nie jest to zsakopane, to ogromny plus. Koniecznie trzeba zaliczyc poloniny, najwyzsze partie bieszczad, tarnice, rozsypanie etc. Dobra baza wypadowa sa wołosate albo ustrzyki dolne. Pod namiotem nie trzeba spac. sa schroniska- jedno z moich ulibionych, to schornisko pod rawkami, poza tym chata socjologa, Chatka puchatka na wetlinskiej, w wetlinie jest ful, w łupkowie, na koncu swiata. jest tego troche. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.