Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Afryka dzika |
autor komentarza: mkguru |
data dodania: 2009-03-10 19:37:45 |
treść: Ceny przelotów się zmieniają, ale i tak oscylują w rozsądnych granicach od kilku lat. Żeby nie analizować prehistorii to podam przykładowo (tam i powrót): w 2006r do Tanzanii, później na Zanzibar płaciłem ok 2000zł (wylot i powrót - Monachium). w 2007 do RPA 2700, wylot i powrót do Berlina, przez Madryt w 2008 do RPA, powrót z Tanzanii 3000zł, wylot i powrót do Wrocławia. Dodam że można było zrobić to taniej, ale jakoś tak mi wychodziło że powroty zawsze wychodziły mi Boże Narodzenie, więc ceny były odjechane.... Koszt wypraw (całkowity, czyli przelot+ transport+ noclegi+ wyżywienie+ atrakcje (typu nurkowania, rafting, zjazdy na linach) +wszelkiego rodzaju bilety wstępu +pamiątki etc..) mieści się zawsze (jak do tej pory) w przedziale 7-9 tys zł. (wyjazdy trwają zazwyczaj półtora - dwa miesiące) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.