Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Apel do SKI
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2009-03-12 16:01:47
treść:
mkguru - to samo uwazam i o to samo z poczatku walczylam. ja daje same piatki, okazjonalnie 4-ki. oceniam tylko zdjecia ktore mi sie podobaja. kiedys mialam faze na ocenianie szczere wszystkiego co podeszlo, ale postawilam za duzo kiepskkich ocen i mi sie to nie podobalo bo sie zle z tym czulam. zeby stawiac 1-ke trzeba naprawde badz nie miec uczuc badz byc zlosliwym.

powiem wam, ze na takich klikaczy rasowych czasami dziala jak sie ich pojdzie pooceniac taka sama skala jak oni oceniaja innych, czyli dobre zdjecie na 3, srednie na 2 a takie sobie na 1... ja tak robie i czasami dziala. ale ja nie dbam o rewanz, jak ktos potem wroci i moje foty nisko poocenia to ja mam to gdzies. tym razem ta jedynka za fotke drogi w Botswanie to moim zdaniem konkretnen przegiecie... poszlam pooceniac fotki SKI, i choc czesc ladna, to taką skalą jaką on ocenia inne fotki to zadne z JEGO zdjec w JEGO skali oceniania nie jest wyzej niz 3 moim zdaniem... jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, to może się nauczą... i to żaden rewanż za kiepskie noty, to po prostu stosowanie tej samej skali oceniania jaką oni sami stosują tyle że tym razem do oceny ich zdjęć... Myślę że takim sposobem pozbędziemy się choć części niesprawiedliwych ocen....
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl