Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pytania egzystencjalne |
autor komentarza: yonka3 |
data dodania: 2009-03-13 13:04:31 |
treść: Ja pamiętam jak się grało w kapsle i z atlasu wycinałam flagi różnych Państw :)) A dary z CCCP zgroza, ja mała dziewczynka, patrzyłam jak dzieci wcinają słodycze i cieszą się zabawkami... a sama nie dostawałam, bo moi rodzice nie pracowali w żadnym zakładzie pracy, tata rysował ilustracje do książek i miał tak zwany "wolny zawód", nie należał do żadnej partii, więc był niemal przestepcą wtedy... więc mi się dary nie należały, na kolonie też nie mogłam jeździć! Na szczęście mieliśmy działkę na mazurach, nad jeziorem i spędzałam dwa miesiące wakacji wśród dzikiej przyrody, z daleko od ludzkich osad :)) Do pierwszego człowieka było 7 km a do pierwszego miasteczka 20 :)) Rety kaczuszki!!! To była masakra!!! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.