Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: loty lokalne w Brazylii |
autor komentarza: kalach |
data dodania: 2009-03-25 18:50:50 |
treść: Wiec tak. Ja będąc w Brazylii wykupiłem sobie passa na łącznie 5 lotów w TAM-ie (zaoszczędziłem ok 500zł, w porównaniu do zakupu przez internet). Można to zrobić albo na lotnisku albo tak jak ja w agencji linii lotniczych w centrum któregokolwiek z większych miast, oczywiście jeżeli taką uda się Tobie znaleźć:) Możesz też skontaktować się z polskim biurem linii z którymi lecisz do Brazylii, u nich możesz kupić podobnego passa. Ogólnie wychodzi taniej niż przez internet. GOL-em leciałem z Rio do Salvadoru i to co najlepiej zapamiętam to lądowanie, najgorsze w jakim uczestniczyłem.. Jest tańszy od Tamu o ok 50-200zł na locie, ale niesmak po lądowaniu pozostał więc odradzam.. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.