Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Czyżby to KRYZYS? |
| autor komentarza: emski |
| data dodania: 2009-03-29 04:12:43 |
| treść: wiesz co ciebie "troche tutaj nie bylo" tak jak dziesiatki innych ktorych tutaj troche nie ma a sa . Tak z ciekawosci i nudow klikam czasami po ludziach ktorych troche tutaj nie bylo i o dziwo oni troche tutaj sa prawie codziennie i siedza zagladaja do tego "naszego prywatnego cyrku emski AMKB" siedza bez slowa bez z klikania bez zdania bez wyrazu i siedza takie 000000000000 z pretensjami do calego swiata a juz do mnie najwiecej chyba bo jestem szczesliwym odbiorca prywatnych e-maili z ktorych zamiescilem raz tylko jeden a reszte to smietnik ze wgledu na slownictwo w nich zawarte. Takze drogie 0 nie emski nie AMKB i pare innych zabija ten server tylko wasza obojetnosc albo i nieumiejetnosc znalezienia sie tutaj, byl czas ze pare roznych 0 probowalo wszczynac pyskowki awantury byl czas ze tabuny klikaczy grasowaly tutaj wykanczajac wielu dobrych autorow tabuny klonow jak ty sama probowaly prowadzic swoje wlasne podchodowe wojny i raptem to zniknelo i zrobilo sie nudno spokoj cisza tylko emski i AMKB rzadza tutaj bezlitosnie wykanczajac wszystko co po drodze wiesz co rzygac mi sie chce takim twoim komentarzem zeby nie powiedziec ci dosadniej a mam na koncu jezyka. Krotko mowiac niech sie reszta takich zer w koncu otrzasnie niech cos zacznie tu robic i odzywac sie i moze podniesie to upadle forum na znakomity poziom fotografi i konversacji podrozniczych a wiec zero do roboty !!!! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.