Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: podziekowania |
autor komentarza: cichy73 |
data dodania: 2009-03-29 23:48:55 |
treść: Chciałbym podziekować za uczestnictwo w forum Globtroter w szczególności Paulince, mariannie p, które udzieliły mi kilku wartosciowych rad na teman fotografiki tj w dziedzinie w której dopiero raczkuje :))) rownierz podziękowania dla barbi, ziutam, bekal, oraz innych osób które przychylnie oceniały moje wypociny i pierwsze kroki w fotografii. Niniejszym kończe moje uczestnictwo w tym portalu ze względu na dziwne zdarzenia które miały tu miejsce: a zaczeło sie od wystawienia przezemnie zdjęcia bazyliki w Licheniu i niewybrednego komentarza pana emskiego:((( od tej pory przy rożnych okazjach czyli dyskusjach pod zdjęciami zamieszczanymi przez globtrterowiczów pan emski poruszał moją osobę czego niestey niemógł sobie w żaden sposób przypomnieć pan niejaki AMKB które zawsze wiernie staje w obronie kolegi zUSA a że pozwoli pan że przytocze fragmęty dyskusji w których pan brał udział " nie mogę tego powiedzieć bo mi Cichy obserwator gromnicą przez plecy a Spid itd>>" lub a Cichy obserwtor ... żeby w gazetce kościelnej dobrze wyglądało..itd" no co panie AMKB chciał pan żebym przytoczył przykłady to proszę nie ma problemu. Zalogowałem się na ten portal dwa miesiące temu gdyż interesuję sie tym tematem ale niestety portal ten jest opanowany przez dwóch panów którzy to niby nie chcą ale muszą z ich wypowiedzi wynika że oni chętnie by juz nie chciali ciągnąc na swoich barkach ciężaru tego forum tylko jakoś nie są w stanie z tego zrezygnować ciągle piszą w odpowiedzi na jakiekolwiek zarzuty że prosze zrób coś ja chętnie zobacze co dobrego wniesiesz do tego portalu tylko że niestety kazda próba zmienienia czego kolwiek przez nowych uczestników kończy sie jakimś wyjątkowo przemyslanym i krytykującym komętarzem ze strony jednego z dwóch panów, skoro tak wam ciąży ten cięzar to czemu się nie wyciofacie???? No a teraz prywatna rozgrywka między mną a panem emskim: napisałem że proszę o powstrzymanie sie od komętarzy pod moimi zdjęciami przez tego pana gdyz nie odpowiada mi jego osoba( wydaje mi sie że nie było w tym nic obraźliwego poprostu prośba o ignorowanie mojej osoby) na co oczywiście odpowiedział pan AMKB wierny druch i obrońca pokrzywdzonych choć nie dotyczyło go to zupenie dostałem 1 oraz komentarz że jak to ja smię bo ja jestem tylko dwa miesiące a pan emski lata i wogóle po wymianie kilku komentarzy pan emski wynalazł nowy sposób zdyskredytowania mnie w oczach uczestników wymyslił jakieś wyimaginowane emeile ze niby ja do niego wypisywałem ( niech pan uwierzy jeżeli mam coś do powiedzenia to proszę bardzo na forum gdyż niemam nic do ukrycia i nigdy nie zniżył bym sie do tego żeby pisać do pana prywatnie) i tu mam troszkę żalu do Paulinqi że tak łatwo w to uwierzyłaś jeżeli nie potrafi się pan inaczej obronić niż przez rzucanie fałszywych oskarżeń to bardzo mi przykro. Jeszcze raz podziękowania za fajnie spędzone wieczory w waszym towarzystwie ale naprawde życie jest wystarczająco podłe żebym musiał jeszcze wykłocać się na łamach forum do którego wstapiłem dla dobrej zabawy pa i serdeczne pozdrowienia :))))))))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.