Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: rozkład jazdy kolei transsyberyjskiej i transmongolskiej |
autor komentarza: Alda |
data dodania: 2006-04-12 22:59:43 |
treść: Hej! Jedziemy w lipcu w kilka osób najpierw z Moskwy do Irkucka a potem do Ulan Bator. Na stronie internetowej jedngo z polskich biur podróży znalazłam informację : Moskwa - Ułan-Bator pociąg nr 6 Odjeżdża w środy i czwartki o 21.32, przyjeżdża szóstego dnia o 7.35 Irkuck - Ułan-Bator Odjeżdża codziennie o 20.10, przyjeżdża trzeciego dnia o 06.20 Ale na stronie pkp i db.de albo nie ma danego pociagu w ogole w rozkladzie albo nie jezdzi w lato.Generalnie nie znalazlam w rozkladzie ani jednego pociagu z Irkucka do Ulan Bator w lipcu)...Czy to możliwe??? Niestety na stronach rosyjskich(np:www.eng.rzd.ru) nie polapłam się o co chodzi ps.mam jeszcze jedno pytanko:ktoś może orientuje się czy można kupić na Białorusi(Grodno,Mińsk) bilet na trasę Irkuck-Ulan Bator,z 2-miesiecznym wyprzedzeniem? Dzięki wielkie za pomoc w znalezieniu jakiegoś polaczenia pozdrawiam Alda |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.