Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: NOWE funkcje [GlobAdmin] |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-03-30 10:03:05 |
treść: prezes, jeszcze 2 dni w tym m-cu zostaly ;))))) razem 20 nowych fotek ;))))) jestem za zeby byly ograniczenia, moze nie tyle dzienne co miesieczne, bo czasem ktos chce serie cala wrzucic i jest super przyjemna do ogladania jak np viajero... mysle ze ograniczenie miesieczne zdaloby lepszy rezultat. powiedzmy do 30 zdjec na m-c... Ja nie mam duzego problemu z ludzmi dodajacymi hurtowo bo nauczylam sie omijac to co mnie nie interesuje, ale tak jak sie zastanowic to te zdjecia gina nawet w galeriach tych ludzi co je dodaja... powiedzmy ze pamietam jakies zdjecie ktore dominkom dodala jakos w srodku dodawania a zeby je teraz znalezc musze sie przekopac przez setki na co nie mam czasu i energii... fajne fotki gina w potoku zdjec. kolejnym rozwiazaniem byloby moze wrzucanie serii, jak niektorzy robia i lubia, a potem po pokazaniu fotek usuwaniu tych ktore nie wywiazaly zadnych dyskusji. moze to by ulatwialo lepsze wyszukiwanie fotek interesujacych... nie wiem sama... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.