Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: czy ktoś był-bez biura podróży? |
autor komentarza: SuShe |
data dodania: 2009-03-30 18:09:16 |
treść: Hmmm... To chyba ani Gana ani LG nie był, ten Twój hotel... W innych miejscach się one znajdują. Cóż, niejednemu Mongołowi Gana :). Świetnie, że znów tam jedziesz... też chciałabym, jestem już w połowie drogi w sumie :))), ale dalej się nie ruszę. Znam tylko centralną część Mongolii, między UB a Karakorum. Przez 5 dni jeździliśmy po tych terenach. Co do samochodu. Gana ma dwa - UAZa i jakieś cudo nowoczesne, pierwszy po 50 $, drugi chyb 70$ za dobę plus benzyna. Poza sezonem nie ma problemów, w sezonie, gdy hotelik jest pełen gości, może być problem. Wówczas lepiej wcześniej napisać, zarezerwować sobie pokój i umówić się co do wynajmu. Zresztą z tego, co wiem, to sporo jest możliwości wynajmu samochodu w UB, to miasto żyje z turystów. A Ganę polecam dlatego, że bardzo fajny, porządny, uczciwy człowiek. Polecił mi go znajomy lekarz z UB. Za bilety lotnicze ponoć biorą dużo więcej od cudzoziemców i zawsze trudno przewidzieć, ile dokładnie - tak słyszałam. A na wielbłądzie nie jeździłam :(. Na jaku mnie tylko przewieźli. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.