Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bilety do Delhi w dobrej cenie |
autor komentarza: Musli |
data dodania: 2009-04-07 15:02:05 |
treść: Nie wiem dlaczego uważasz, że postepuję nieetycznie. Nie ukrywam, że jestem związany z portalem bilety.aero. Nie zachęcam do rezerwowania biletów u mnie, nie jestem związany z liniami lotniczymi, o które pytam. Tak jak napisałem, dużo ludzi kupuje bilety AeroSvit, a wiem to, bo je sprzedaję. Do użytkowników forum zwracam się o opinie na temat tych linii, bo opinii w internecie jest mało na ich temat. A te, które są nie dają rzeczywistego obrazu. Można przeczytać, że wóda się tam leje strumieniami lub, że są świetne samoloty. Nie mam zwyczaju dręczyć spamem z niedostępnymi promocjami lub ankietami, osób, które kupiły bilet. Zwracam się więc do ludzi, którzy są gotowi wymieniać się opiniami. Uważam, że nieetycznie postąpiłbym pisząc na przykład: "jestem Jola z Białogardu i na portalu bilety.aero znalazłam fajną ofertę AeroSvitu. Co sądzicie o tych liniach?". Nie jestem w stanie sam sprawdzić wszystkich linii lotniczych i wszystkich opcji przesiadek. Ale wymagam od siebie jak największej wiedzy w dziedzinie, którą się profesjonalnie zajmuję. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.