Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bilety do Delhi w dobrej cenie |
autor komentarza: bozwie |
data dodania: 2009-04-14 14:56:33 |
treść: Tak naprawde to najtańsze bilety są z Londynu - prosta sprawa najwięcej ludzi lata do Indii. Wiem zaraz powiecie, że z Polski ok. najlepiej bukowac bilety przez biura podrózy, które oferują bilety np. ( Janus Travel Warszawa ) . Właśnie wróciałam z Tajlandii, Kambodzy i Malezji do Tajlandii kupowałam bilet przez biuro . Prawda jest taka, żeby kupić tani bilet trzeba polowac czasem zdarzaja się super oferty. Np. Air Asia w marcu 2009 otworzyła loty miedzy Londynem a Kuala Lumpur i bilet kosztował 99 funtów w jedną stronę. Pozdrwiam wszystkich ! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.