Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Może ktoś chce dołączyć?:) |
autor komentarza: lepus86 |
data dodania: 2009-06-05 15:57:45 |
treść: Witam, Mam na imię Ania i wraz z 4 studentami mam zamiar wyruszyć w kilkumiesięczną podróż po Azji. Jeździmy parami – chłopak, dziewczyna (przede wszystkim ze względu na bezpieczeństwo-głównym środkiem transportu będzie autostop:)). Stąd moje pytanie, czy jest jakiś chętny chłopak, który chciałby mi potowarzyszyć? :) Najlepiej taki, który już był na wyjazdach o podobnym charakterze (spanie w namiocie, pod chmurą, u kogoś, poruszanie się autostopem itp.) Plan podróży nie jest sztywny (różne rzeczy mogą się wydarzyć po drodze:)), ale zarysowuje się następująco: Iran- ok. 3tyg.,Pakistan- ok. 2 tyg., Indie- ok. 2 mies., Nepal- ok. 2 tyg., Andamany- 2 tyg., Singapur- kilka dni (ze względu na „drożyznę”),Malezja, Tajlandia, Laos - ok 1,5 mies., Chiny- 2 tyg., Japonia- 2 tyg., Chiny- 2 tyg., Mongolia- 2 tyg., Bajkał- 1,5 tyg., kolej transsyberyjska- 4 dni, Moskwa-Polska Oczywiście jestem otwarta na ewentualne sugestie zmiany trasy (byle nie znacznie:)) Z opcji ekstra: trekking w Nepalu, nurkowanie na Andamanach, jazda konna w Mongolii:)!! Przewidywany koszt: około 4 tyś. $ Szczegóły dla zainteresowanych. Mój e-mail: lepus86@o2.pl, gg: 884183 Pozdrawiam wszystkich globtroterów:) Ania |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.