Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: 15.07-29.07.2009 |
autor komentarza: Abchazja |
data dodania: 2009-06-23 17:34:56 |
treść: dotarlam na pustynie w okloicach Merzougi (dokladnie Erg Chebbi) i musze przyznac, ze naprawde warto bylo (jechalismy caly dzien z Fezu), skorzystalismy z oferty Berberow (wszedzie widoczne sa tablice z ofertami wyprawy na pustynie). Przejazd wielbladem w karawanie, kolacja przygotowana przez Berberow-przewodnikow, nocleg w berberyjskim namiocie, herbata z o wschodzie slonca na pustynnych wydmach kosztuje ok.300 dirhamow/2 os, jednak jest to warte swojej ceny. polecam co do wycieczek z Agadiru, przykro mi, niestety nie moge pomoc, jednak wydaje mi sie ze znacznie latwiej bedzie znalezc wycieczki z Agadiru do Ouarzazate, M'Hamid, tam tez zaczyna sie pustynia i jest znacznie blizej Agadiru, z tego co wiem, podobnie jak w Merzouga mozna wykupic sobie wycieczke na wydmy (wielblad lub 4x4), ceny sa raczej sztywne, choc nie zaszkodzi negocjowac |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.