Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ale smutno tu się zrobiło... |
autor komentarza: emski |
data dodania: 2009-06-24 00:05:28 |
treść: mnie to O Admin jak zeszloroczny snieg od poczatku zreszta on mnie tez chyba "lubi" a co do reszty j nie na zadnej banicji raczej komentarze od wiernych globtroterow pod moimi zdjeciami a do tego prywatne e-mail do mnie osobiscie od malzonkow przewaznie :-)) jakos mi humor opadl ale tylko humor. Dusza towarzystwa Paulinqa zaangazowane w wyjazdo/powrot i pewnie predzej zacznie z Bieszczd nadawac wyjac z tesknoty z Albionem a do tego kryzys wyjazdowy u wiekszosci :-(($$$ Widze ze nawet mutantow kliczaczy nie zawielu faktyycznie kryzus a do tego zdjecia troche nudnawe ludziska zarzucaja nie ma z czym walczyc . Jutro bede przelatywal na Londynem to zrzuce cos na Paulinqe moze sie otrachnie z marazmu :-)) a Pani b pewnie sie pojawi niedlugo jako kolejne wcielenie swierzutka i zdrowa jakby nic nie bylo :-)) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.