Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kraków-Singapur 1755 zł |
autor komentarza: bynio |
data dodania: 2009-06-29 11:56:26 |
treść: Wylatuję razem z żoną 7.09 z Warszawy do Singapuru. Z tego względu, że nie ma dogodnych lotów 8 września z Singapuru to 9-tego wylatujemy do Yogyacarty. Później typowo Borobudur, Prambanan, póżniej Bromo z Kawah Ijen, Bali, Lombok, Gili, wizyta na Komodo. Bilety na powrót z Singapuru mamy na 24.09 o 23.15. Chcemy dopiero 24 września wrócić do Singapuru. Jest lot z Bali o około 9 rano. Myślę, że na więcej nie starczy czasu (chciałem też odwiedzić Flores, ale chyba zabraknie czasu), a nie chcę spędzić pół wyjazdu na przejazdach z miejsca na miejsce. Chcielibyśmy popływać z delfinami, a także zrobić jakiś snorkelling na Gili lub w innym fajnym miejscu. Plan jest w trakcie opracowywania. Jeżeli miałabyś jakieś sugestie to jesteśmy elastyczni, a w Indonezji jeszcze nie byliśmy, natomiast chciałbym rezerwować powoli bilety na Air Asię, aby kupić je tanio tym bardziej, że od 25 czerwca obniżyli opłatę za rezerwację o 300 thb. Możesz pisać na priv jest podany w profilu. Pozdrowienia. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.