Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WRÓĆMY DO PODSTAW... |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-06-30 13:31:44 |
treść: Bo1, Bogdan, prosze was nie zapomniajcie ze tutaj jest czesciej fajnie niz kiepsko. Tyle fajnych i smiesznych akcji co do tej pory tu byly, tyle ciekawych rzeczy... od czasu do czasu zdarza sie ktos kogo zadaniem jest po prostu podburzenie ladu i porzadku... ja jednak globtrotera nadal uwazam za pozytywna stronke... zawsze bedzie tak ze jak bedzie cisza, nikt sie nie bedzie udzielal to i klotni nie bedzie bo i nie bedzie o co... i zawsze tez bedzie tak ze nie kazdy za kazdym razem bedzie sie z wszystkimi w danej sprawie zgadzal... stad klotnie... wiec wychodzi na to ze albo siedzimy cicho i nikt sie nie udziela albo udzielamy sie aby w stylu "fajne zdjecie" "malo fajne zdjecie"; albo bedziemy zawsze miec ryzyko tego ze ktos kiedys sie z nami gdzies nie zgodzi... jedno tylko co mi przeszkadza w tym to to ze nawet kazda zaczepke mozna z poczatku zartobliwie potraktowac, i tak powinno tu byc... cos nam przeszkadza - mowmy o tym od razu, nie kumulujmy tego w sobie, nie czekajmy na poparcie rzesz... najprosciej byloby cala sprawe z przymruzeniem oka traktowac, wiem ze sie tak czasami nie da bo jak zajdzie cos za daleko to potem leca slowa ktorych zalujemy... ale sprobowac mozna... ja mam propozycje... niech kazdy wpisuje tutaj jak by chcial zeby globtroter wygladal, od tej strony dyskusji, zdjec, forum, reportazy... czy podoba sie wam zalew zdjec, czy wolicie mniej ale lepiej wyselekcjonowane... czy podobaja wam sie zdjecia rozmazane, niewyrazne... co sadzicie o ocenianiu... co myslicie o braku wyjasnienia ze strony osob ktore niskie oceny stawiaja itp... jest mnostwo malych rzeczy ktore predzej czy pozniej przerodza sie w kolejna awanture... jak poznamy swoje zdanie na te tematy to byc moze bedziemy wiedziec czego w przyszlosci unikac... bo ja naprawde nie chce rezygnowac z globtrotera... za duzo mam milych wspomnien z ta stronka... i nie pozwole zeby jakas glupia klotnia to przycmila... a ci ktorzy od zawsze narzekaja na tysiace spraw tylko wtedy jak jakas klotnia sie toczy - macie teraz okazje sie wypowiedziec - jaki jest ten wasz idealny globtroter... moze wasza opinia otworzy oczy tym ktorzy patrza na to inaczej... mozecie to zignorowac, ale chcialam tylko powiedziec ze naprawde zalezy mi na tym zeby zapanowal tutaj pokoj... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.