Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: WRÓĆMY DO PODSTAW...
autor komentarza: AndrzejB
data dodania: 2009-06-30 17:23:58
treść:
Piszesz Bogdanie jak uniknąć chamstwa. Piszesz też o rzucaniu się sfory na słabszego - gdzie coś takiego widziałeś? Mnie nazywasz tym słabszym??? :-))).
Przyjrzyjcie się na spokojnie raz jeszcze jak do tej pyskówki doszło:

Pojawil się CHAMSKI, obrażający mój kraj (to chyba dla wszystkich oczywiste???) wpis na mój temat na forum. Gdyby był tu moderator to by to oczywiście wyrzucił, ale moderatora jak wiecie tu nie ma...
Ponieważ wszyscy wiecie, że moderatora nie ma więc jedyna reakcja mogła być z Waszej strony>

I tu mam do Was, zwłaszcza do tej "milczącej większości" ogromny żal!!! :-(((. Ten wpis powinien być natychmiast przez wszystkich określony jako chamski i zdecydowanie potępiony. Nie trzeba było się rozpisywać, nawet nie powinno - wystarczyło kilka słów. Gdybyście to zrobili na samym początku - tego tematu by już nie było!!!

Ja nie chcę tego tematu ciągnąć, ale pamiętajcie to nie Wasz kraj był obrażany i nie Wasza rodzina tylko moja, więc mam prawo do tego wrócić a Wy może wreszcie zrozumiecie, że nie reagowanie na chamstwo i odwracanie się plecami jak to Bogdan proponuje kończy się zwykle w ten sposób.

To indywiduum (przepraszam Was, że takimi słowami ją określam - ale JA mam prawo) już się za bardzo skompromitowało więc niedługo stąd zniknie i pojawi się za jakiś czas pod następną ksywą (lub jakiś inny, kolejny frustrat) i spróbuje to zrobić po raz kolejny, więc może lepiej spróbujcie wymyśleć jak z takim czymś postępować w przyszłości.

A może uważacie jak Mike, że to ja, ze swoim trochę innym stylem niż Wy wszystkiemu jestem winien, (w jakimś sensie jestem, bo gdybym nie rozpoczął kolejnej walki ze szmirą i niechlujstwem to tego tematu też by nie było...:-((() to dajcie znać - zniknę w parę minut, choć będzie to dla mnie przykre, bo ja Was zdążyłem wszystkich (prawie) polubić :-((.

Co do oryginalnego wpisu Papuasa, to chyba nie muszę pisać, że popieram, bo staram się to wprowadzić w życie na codzień.

Pozdrowienia!
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl