Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WRÓĆMY DO PODSTAW... |
autor komentarza: AndrzejB |
data dodania: 2009-06-30 20:03:56 |
treść: Ta kreatura - tak nie wstydzę się tych słów, czy Ci się to BO1 podoba czy nie, usiłowała za wszelką cenę obrazić mój kraj i jego ludzi a nie politykę. Ja wyraźnie rozgraniczam politykę od kraju i ludzi. Nie raz i nie dwa przy jakiejś okazji wspominałem jakie mam zdanie na temat polityki koszmarnego prezydenta Busha, czy fakt, że Wall Street okradł cały świat. To jednak nie zmienia faktu, że nie wolno mieszać z błotem całego narodu, obojtnie jaki to jest o to się zawsze będę bił, czy to rozumiesz czy też nie. Prosiłem ją, możesz to zobaczyć aby tego nie robiła bo będę niegrzeczny, ale ona z prawdziwą radością jeszcze bardziej mi dokopała. Być może trochę przesadziłem, ale było to zrobione celowo i z premedytacją a ja pozwoliłem sobie na wykropkowanie tych słów... Sorry, jestem też i Polakiem i temperament swój mam. Bardzo ładnie, że bronisz tu czystości języka, ale wygląda to dużo bardziej na chęć dokopania mi też. Zadziwiające, że wyczyny Pani N jakoś Ci uszły uwadze a zwracasz uwagę na wybiórczość w argumentach.... O czym tutaj piszesz: "ze swoją mentalnością Kalego jesteś mało wiarygodny. To co przy własnych komentarzach nazywasz poczuciem humoru, ironią etc. po odwróceniu ról nazywasz atakiem". Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek komukolwiek wypominał mi, że coś na moim zdjęciu jest nie tak. Na zakończenie: TYLKO CI CO NIC NIE ROBIĄ nie będą kontrowersyjni i tylko na takich inni będą się wyżywać!!!! Klasyczny przykład "Polskiego Kociołka", którego nikt nie musi pilnować w piekle, bo jego mieszkańcy sami się upilnują - żałosne... :-(( |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.